5x genieten van de Alles-in-Een Lamp

 

1Praktisch woonaccessoire voor in de woonkamer

De Alles-in-Een Lamp van Fjalda heeft een strakke Scandinavische look, gemaakt om zich in ieder interieur thuis te voelen. Het frame is gemaakt van echt hout en de lamp heeft een matte afwerking, hierdoor krijgt de gehele lamp een luxe uitstraling. Jij kunt hem plaatsen op de salontafel, in de boekenkast of zelfs als sfeerverlichting bij het avondeten. En het mooiste van alles: jij kan helemaal zelf bepalen hoe de lamp erbij staat én hoeveel licht hij zal uitstralen!

2. Knusse lantaarn voor in de tuin

Geniet op een zwoele avond met een wijntje in de hand, met het knusse sfeerlicht van de Alles-in-Een Lamp. Maak van de lamp een romantische lantaarn door hem helemaal uit te vouwen en de lichtstand op zijn laagste stand te zetten. Hang de lamp op aan een haakje onder de overkapping, of zet hem neer als lichtbaken langs het tuinpad. De Alles-in-Een Lamp is zelfs geschikt om op de rand van de jacuzzi te plaatsen. Een beetje gespetter over de lamp is geen probleem, het materiaal is namelijk waterafstotend!

 

3. Help je kinderen met hun angst voor het donker

Durven jouw kinderen ook nog niet alleen naar boven of worden ze met angst wakker in het donker? Laat ze naar boven wandelen met de Alles-in-Een Lamp als lantaarn in de hand en verminder de angst voor het donker. Het zachte licht dimt de omgeving, maar geeft toch ruim voldoende licht om het bed te vinden. Daarnaast is de lamp heel gebruiksvriendelijk voor jong en oud en kan je met één simpele aanraking de lamp aanzetten. Geen scherpe randen of losse onderdelen en geen fel licht voor de ogen.

4. We gaan op reis en nemen mee...

Doordat je de lamp kunt opvouwen en nog geen 250 gram weegt, is de Alles-in-Een Lamp heel gemakkelijk mee te nemen. Je legt hem plat in je tas en vouwt hem op locatie weer uit, ideaal voor op vakantie! Geen gedoe meer met verschillende lampen in de tent of stroomstoring in je vakantiehuisje. Jij hebt altijd een nachtlampje, leeslamp, buiten lamp én zaklamp mee. Grote kans dat jij vast op nog een idee komt om de Alles-in-Een Lamp te gebruiken!

5. Altijd licht en stijl bij de hand

Voor deze moet ikzelf, Femke, iets opbiechten: ik neem de Alles-in-Een Lamp overal mee naartoe... Als een kind met zijn of haar teddybeer. Zo staat hij overdag gezellig op de salontafel, ik plaats hem op mijn bureau in huis tijdens het werken en in de avond tover ik hem om tot sfeerlantaarn. En als ik naar bed toe ga draag ik hem met mij mee en gebruik ik de Alles-in-Een Lamp nog als leeslampje/ nachtlampje.

Ben jij klaar voor de lamp die veel andere lampen overbodig zal maken?

0 translation missing: nl.blog.articles.comments